Terenurile de zgură de la Complexul Sportiv „Unirea” au găzduit zilele trecute o competiție de Categoria Silver din Circuitul „Sportya”, care a înlocuit vechiul „Tenis Partener”. Pe tabloul de concurs s-au aflat tenismeni amatori din Suceava și din județele învecinate.

Pentru o triere echilibrată a participanţilor, turneul a fost structurat de către organizatori pe trei niveluri de valoare, în proba de simplu.

Tabloul de concurs de la Nivelul 5 a fost disponibil tenismenilor începători, în timp ce nivelurile 6 şi 7 s-au adresat practicanţilor acestui sport din ce în ce mai avansaţi.

Astfel, turneul Nivelului 5 a fost câștigat de câmpulungeanul Ilie Țebrean, care l-a învins pe Nicu Pascar, din Cajvana, cu un dublu 6-4 în ultimul act. Podiumul întrecerii a fost completat de Daniel Ostafi (Suceava) și Mihai Grădinaru (Botoșani).

La Nivelul 6, câștig de cauză a avut Mihai Gotcu, din Gura Humorului, după o finală extrem de echilibrată disputată în compania botoșăneanului Eusebiu Condrea, încheiată cu scorul de 4-6, 6-4, 7-5. Locul al treilea a fost adjudecat de Ionel Șuiu (Suceava) și Petru Vicovanu (Vicov).

În ce privește concursul de la Nivelul 7, titlul de campion i-a revenit suceveanului Sergiu Ceucă, care a dispus în meciul decisiv cu scorul de 3-6, 6-2, 6-1 de Dan Vlădeanu, din Botoșani. Semifinaliștii de la Nivelul 7 sunt Gheorghiță Șestac (Gura Humorului) și Bogdan Grosu (Suceava).