Direcția de Sănătate Publică Suceava a informat, marți, printr-un comunicat de presă,  că persoanele care s-au vaccinat cu schema completă împotriva Covid-19, începând cu data de 3 septembrie a.c., se pot prezenta să își ridice tichetele de masă cuvenite, fiecare de la centrul de vaccinare unde a beneficiat de vaccinarea anticovid. Purtătorul de cuvânt al DSP, Gabriela Băncilă, a arătat că este vorba despre tichete în valoare totală de 100 lei, sub forma a 5 tichete de masă pe suport hârtie, în valoare de 20 lei fiecare.

Beneficiază doar persoanele care au făcut rapelul la vaccin din data de 3 septembrie sau s-au vaccinat cu Johnson &Johnson (doză unică) în data de 3 septembrie sau după această dată. Persoanele care s-au vaccinat cu a treia doză nu beneficiază de tichete de masă, fiind evident vaccinate cu schema completă înainte de data de 3 septembrie.

Tichetele de masă se pot ridica de la centrul de vaccinare unde a fost efectuată ultima doză de vaccinare, în termen de 60 de zile de la data vaccinării cu schema completă.

 În cazul în care persoanele vaccinate împotriva Covid-19 cu schema completă refuză primirea tichetelor de masă, opțiunea acestora se consemnează de către personalul centrelor de vaccinare  în registrul de evidență.