Momente tragice, ieri, în aglomerata zonă ”Orizont” din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, un bărbat căzând în fața magazinului Profi, fără a mai da vreun semn de viață.  Polițiștii de la Secția Burdujeni au primit un apel de urgență luni, puțin după ora 14.00. Un martor a sesizat că un bărbat a căzut în fața magazinului Profi City. O ambulanță a ajuns la fața locului, personalul medical de la Serviciul de Ambulanță Județean constatând decesul, după ce a încercat manevre de resuscitate timp de 30 de minute.  

Din cercetări a rezultat că bărbatul în vârstă de 62 de ani, din municipiul Suceava, a ajuns în stația Orizont în jurul orei 13.30, cumpărându-și de la un chioșc o pungă de gogoși. Ulterior, s-a îndreptat spre magazinului aflat la parterul unui bloc din apropiere. Omul a căzut secerat chiar cu un pas înainte de intrarea în magazin. 

Polițiștii au dispus, în cadrul dosarului penal, efectuarea necropsiei, pentru a stabili cauza decesului. Nu există suspiciuni privind cauza decesului, fiind vorba de o problemă medicală.