Gruparea Inter Bucovina Câmpulung Moldovenesc a avut un parcurs foarte bun la Cupa Unirii la minifotbal. Competiția de la Piatra Neamț a avut în program două întreceri separate, Old-Boys și Open.

La Old-Boys, trupa condusă de Alin Iftime a reușit să câștige trofeul pus în joc după ce a dispus în meciul decisiv pentru titlu de formația Copanex Bacău, în urma loviturilor de departajare. Cel mai bun jucător al echipei câmpulungene a fost Viorel Stan, care a ieșit golgheterul întrecerii cu 7 goluri, fiind desemnat de către organizatori și MVP-ul turneului.

Inter Bucovina Old-Boys s-a bazat la Cupa Unirii de la Piatra Neamț pe următorul lot de jucători: Cristi Sărbușcă, Toader Tivodar, Cristian Popescu, Petru Răzlog, Adrian Ilie, Viorel Stan, Ionuț Stirbets, Ștefan Tudorache, Adrian Gafița și Mihai Nica.

În concursul Open, echipa câmpulungeană s-a clasat pe locul secund, fiind învinsă în finala mare cu 2-0 de gazdele de la Fenix Play Piatra Neamț. În plan individual s-a remarcat în mod deosebit Alex Simionescu, care a fost recompensat cu titlul de golgheter în urma celor 10 goluri marcate pe întreaga durată a competiției.

Inter Bucovina Open: Alin Mitruț, Cristi Sărbușcă, Alex Simionescu, Ionuț Iușcă, Bogdan Stroia, Valentin Croitoriu, Ionuț Cuciurean, Alex Cilean, Mihai Prodan și Lucian Jitariuc. Manager: Alin Iftime.