Echipa de juniori Under 17 a Liceului cu Program Sportiv Suceava a încheiat pe primul loc play-off-ul Campionatului Național de fotbal, Seria I. Formația pregătită de Andrei Ițco a acumulat 49 de puncte, fiind urmată în clasament de FC Botoșani, Ceahlăul Piatra Neamț, ambele cu 44 de puncte, LPS Iași, 41 de puncte, CSM Bacău, 32 de puncte și LPS Piatra Neamț, 23 de puncte.

Sucevenii au acces astfel în optimile de finală ale competiției, fază a întrecerii în care se vor confrunta cu gruparea Gloria Bistrița. Calificarea se va juca într-o singură manșă, duminică, 28 aprilie, cu începere de la ora 14.00, pe terenul sintetic din cartierul George Enescu.

Lotul echipei de fotbal sub 17 ani a Liceului cu Program Sportiv Suceava este format din următorii jucători: Păunel Apetrei, Albert Bodnariuc, Sebastian Burlacu, Alexandru Anton, Sebastian Nisioi, Ștefan Recolciuc, Vlad Roșca, Florin Scutariu, Cosmin Toderean, Ionuț Țugui, Gabi Bolohan, Matei Craciuc, Fabian Găină, Gabriel Critan, Cristian Lupu, Christian David, Sergiu Galit, Luca Gavrilovici, Daniel Daneliuc, Victor Băbăscu, Augustin Găină și Alberto Ursachi.