Un bărbat cercetat penal pentru conducere fără permis nu s-a prezentat laPostul de Poliție Voitinel, unde fusese citat, şi s-a dus la Poliţia Rădăuţi, unde a reclamat că este „stresat” de poliţiştii de la Voitinel şi Gălăneşti.

Joi s-au continuat cercetările privind infracțiunea de „conducere fără permis de conducere” comisă de un bărbat de 32 ani, din comuna Voitinel. La ora 10.00, acesta a refuzat să se prezinte conform citației procedurale la Postul de Poliție Voitinel și s-a prezentat la Poliția Rădăuți, unde a sesizat faptul că este „stresat” de polițiștii de la Postul de Poliție Voitinel și de către cei ai Secției 4 de Poliție Gălănești.

Procedura de citare la Postul de Poliție Voitinel a fost dispusă de către procurorul de caz în cadrul dosarului penal, în care se efectuau cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducere fără permis”, însă respectivul a refuzat să se prezinte pentru cercetări, iar mandatele de aducere emise nu au putut fi executate deoarece acesta s-a sustras de la urmărirea penală, iar organele de cercetare penală nu aveau acces în imobil pentru executarea mandatelor.

În urma cercetărilor efectuate direct de către procurorul de caz, la ora 10.50 acesta a dispus prin ordonanță reținerea suspectului pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”.

Bărbatul de 32 de ani a fost audiat în cauză de către procurorul de caz, ocazie cu care nu a recunoscut fapta comisă și a refuzat să coopereze pentru soluționarea cauzei.

La nivelul secției a fost constituită escortă care a introdus suspectul în arestul IPJ Suceava.

Cercetările sunt continuate privind infracțiunea de „conducere fără permis”.