Prim-ministrul Viorica Dăncilă, însoțită de ministrul de Finanțe, viceprim-ministrul Eugen Teodorovici și de ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, va fi prezentă în județul Suceava în zilele de 14 și 14 august a.c., a informat președintele Organizației Județene Suceava a PSD, senatorul Ioan Stan, printr-un comunicat de presă.

Din informațiile noastre, miercuri oficialii guvernamentali vor avea o întâlnire politică cu activul de partid județean, iar joi vor participa la slujba religioasă de la Mănăstirea Putna.

În comunicatul de presă, liderul PSD Suceava a mai precizat că, în cadrul ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, de luni seara, s-a decis menținerea alianței PSD -ALDE atât la nivel parlamentar, cât și la nivel guvernamental. De asemenea, Stan subliniază precizarea premierului Viorica Dăncilă, că rectificare bugetară „asigură sumele necesare pentru proiectele asumate de guvernarea PSD-ALDE, pentru continuarea investițiilor în domeniile prioritare și pentru plata salariilor, pensiilor și indemnizațiilor sociale”.

Liderul PSD Suceava a mai spus că ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a infirmat zvonul referitor la o presupusă „gaură în bugetul public”.

În ceea ce privește colaborarea cu Pro România, „s-a decis încetarea oricăror negocieri, în condițiile în care se constată că reprezentanții acestui partid nu doresc o implicare reală în rezolvarea problemelor țării, ci doar o subliniere a propriei prezențe în spațiul public”, a mai afirmat senatorul Ioan Stan.