Ludovic Orban a fost numit, luni, șef de campanie al PNL pentru alegerile prezidențiale, au afirmat surse din interiorul partidului, pentru MEDIAFAX. Liderul PNL urmează să aibă consultări cu Klaus Iohannis în privința echipei de organizare a campaniei electorale pentru un nou mandat la Cotroceni.

Liberalii au decis, luni, în Biroul Executiv Național, ca Ludovic Orban să conducă echipa de campanie a PNL pentru alegerile prezidențiale. Propunerea aparține chiar liderului PNL, care l-a numit, totodată, pe Robert Sighiartău, șef-adjunct în organizarea campaniei electotrale pentru un nou mandat la Cotroceni al lui Klaus Iohannis.

Decizia urmează să fie votată și în Biroul Permanent Național al PNL, ședință care a început de la ora 12:30.

„S-a decis în Biroul Executiv ca Ludovic Orban să fie șef de campanie la alegerile prezidențiale, iar Robert Sighiartău adjunct”, au afirmat surse din interiorul partidului, pentru MEDIAFAX.

Sursele citate au adăugat că Ludovic Orban urmează să se consulte cu Klaus Iohannis înainte de a stabili ce liberalii vor mai face parte din echipa de campanie.

Campania electorală pentru primul mandat al lui Klaus Iohannis la Cotroceni a fost condusă de Vasile Blaga, care în prezent este europarlamentar PNL.