Un tânăr de 29 de ani din comuna Grănicești a murit în cursul zilei de marți la spital, după ce  vineri fusese victima unui accident produs în pădure. Starea sa de sănătate s-a agravat între timp în spital și, din păcate, nu a mai putut fi salvat.

Accidentul s-a petrecut vineri dimineață, în pădurea din localitatea Iacobești, fiind anunțat prin intermediul unui apel la 112 dat de unul dintre colegi în jurul orei 08.30. Tânărul a fost transportat de urgență la spital, polițiștii demarând cercetările la locul accidentului. Ei au constatat astfel că tânărul se afla în pădure împreună cu alte 7 persoane și cu proprietarul unei parcelei pe care aveau loc marcări și tăieri de arbori.  Proprietarul parcelei a început să secționeze cu drujba un fag, care, la un moment dat, în timpul tăierii, s-a frânt de la jumătate și a ricoșat spre locul în care se afla Andrei Ardeleanu, în vârstă de 29 de ani. Tânărul a fost lovit cu putere la mâna dreaptă și la cap, fiind proiectat la o distanță de circa 7 metri. El a fost preluat în stare gravă de echipajul unei ambulanțe și transportat la Spitalul Județean Suceava, unde a primit diagnosticul ”politraumatism, traumatism cranio cerebral acut grav”.

Din păcate, tânărul nu a mai putut fi salvat, în cursul zilei de marți el murind pe patul de spital. Reprezentanții Laboratorului de Anatomie Patologică i-au informat pe polițiștii Secției de Poliție Bălcăuți cu privire la decesul înregistrat în spital, cercetările fiind acum continuate pentru săvârșirea infracțiunii de ”ucidere din culpă”. Pentru clarificarea exactă a cauzelor care au dus la moartea bărbatului, polițiștii au cerut efectuarea unei necropsii în cadrul Serviciului de Medicină Legală Suceava.