Un autotren încărcat cu material lemnos s-a răsturnat în această dimineață în afara părții carosabile, pe varianta ocolitoare a municipiului Suceava. Accidentul s-a petrecut după ora 08.00, când într-o curbă spre stânga șoferul autotrenului nu a mai putut controla vehiculul încărcat cu lemn și s-a răsturnat pe o parte, peste șanțul de la marginea drumului, la ieșirea de pe varianta ocolitoare spre Siret.

Un echipaj ISU a fost foarte aproape de locul producerii accidentului și a intervenit primul la fața locului.Șoferul autotrenului a fost scos din cabina avariată, fiind conștient și cooperant.

La fața locului a fost solicitată intervenția autospecialei de descarcerare, precum și a unei autospeciale de stingere cu apă și spumă, întrucât existau scurgeri de motorină din rezervoarele autotrenului. Paramedicii l-au monitorizat pe șoferul rănit, care a fost transportat cu o ambulanță SMURD la spital, pentru îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cauzele producerii accidentului.