Primarul comunei Pojorâta, inginerul Ioan Bogdan Codreanu, a hotărât să  anunțe public cu cine va vota la alegerile din 6 decembrie, decizia fiind luată  după ce a analizat oferta electorală de pe scena politică suceveană. Ioan Bogdan Codreanu a candidat din partea PMP la alegerile locale de anul acesta.

Ioan Bogdan Codreanu s-a arătat dezamăgit de cei care nici măcar nu s-au născut în județul Suceava, dar își doresc să devină deputați și senatori de Suceava, precum și de demnitarii care își aduc aminte de comunitățile locale o dată la 4 ani și revin în teritoriu.

Codreanu a subliniat că echipa care merită votul său și al echipei sale la alegerile parlamentare este cea liberală.

„În opinia mea, în acest moment, PNL vine cu cea mai competentă listă de parlamentari, acest fapt fiind ușor de demonstrat. Remarcăm aici demnitari cu o importantă activitate benefică pentru județ, dar și persoane cu o vastă experiență în administrația publică care înțeleg cu adevărat necesitățile legislative semnalate de colegii mei primari și de cetățenii  județului. Eu, spre deosebire de mulți alții, am puterea să recunosc meritele unui partid atunci când acestea sunt evidente și să critic dur atunci când consider că este cazul”, a spus primarul comunei Pojorâta.

Referitor la candidații Partidului Mișcarea Populară, Ioan Bogdan Codreanu și-a exprimat convingerea că atât liderul PMP Suceava, Marian Andronache, cât și candidatul pentru Senat, Doru Lefter, dacă ar candida „acasă la ei”, respectiv la Bacău și Botoșani, s-ar bucura de susținerea cetățenilor de la ei de acasă.

În încheiere, Ioan Bogdan Codreanu a subliniat că echipa liberală de la Suceava este opțiunea sa de vot și a echipei sale, însă din respect pentru electoratul său din județ de la alegerile locale, a considerat că e normal să fie, în continuare, transparent în deciziile politice pe care le ia.