Un tânăr în vârstă de 21 de ani a ajuns în arestul poliției județene după ce, oprit pentru control de polițiști, a prezentat un permis de conducere care nu figurează în bazele de date, fiind după toate probabilitățile falsificat.

Marți, în jurul orei 13.00, un echipaj de la Compartimentul Rutier Gura Humorului, aflat în serviciu de control pe bulevardul Bucovina din Gura Humorului, a oprit pentru control un autoturism Seat, la volanul căruia se afla un tânăr de 21 de ani, din Valea Moldovei.  

Tânărul le-a prezentat polițiștilor un permis de conducere despre care există suspiciuni serioase că nu este autentic. În urma verificării bazei de date a Poliției Române s-a constatat că tânărul nu figurează cu permis de conducere pentru nici un fel de categorie de vehicule.

Polițiștii au deschis dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale.

Având în vedere cumulul de infracțiuni, pe numele tânărului a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, în baza căreia a fost introdus în arestul poliției județene.