Doi sportivi suceveni, cu rezultate remarcabile la campionatele de Culturism și Fitness, au fost premiați joi dimineață, la sediul Primăriei Suceava.

Dorel Toma și Cristi Mihai Tcaciuc au primit premiile oferite de municipalitatea suceveană din partea primarului Ion Lungu și a viceprimarului Lucian Harșovschi.

“Încurajăm progresul și performanța sportivă! Astăzi, Primăria Municipiului Suceava a premiat doi dintre sportivii importanți ai orașului nostru, pentru rezultatele deosebite obținute în Campionatele de Culturism și Fitness.

Dorel Toma a obținut titlul de Campion European Absolut la Campionatele Europene de Culturism din Spania, locul I masters 40-46 ani, categoria +100 kg la Campionatul Național de Culturism și Fitness desfășurat la Sibiu și locul III la Balcan Championships seniori și masters, categoria +100 kg, desfășurat la Drobeta Turnu Severin.

Cristi Mihai Tcaciuc a obținut locul II la Balcan Championships seniori, categoria 90 kg, desfășurat la Drobeta Turnu Severin.

Sportul ajută la dezvoltarea individuală, dar conduce și la remarcarea și recunoașterea orașului nostru în contexte pozitive.

Îi felicităm pe cei doi campioni suceveni pentru rezultatele obținute, le mulțumim că au reprezentat Suceava cu succes și le urăm mult noroc în competițiile viitoare!”, a spus Lucian Harșovschi, care a fost și inițiator al proiectului de hotărâre în baza căruia Consiliul Local Suceava a decis premierea celor doi campioni,

Dorel Toma a fost premiat cu suma de 15.000 de lei, iar Cristi Mihai Tcaciuc cu 5000 de lei.