Caz incredibil în comuna Șcheia, acolo unde o femeie mutată de câteva luni din casa din localitate a constatat că în locuința sa este mutată o familie de romi. Miercuri, în jurul orei 12.30, la sediul Poliției comunale Șcheia s-a prezentat o femeie în vârstă de 38 de ani, Daniela D., care a reclamat că numitul Ion Cuțitar, în vârstă de 21 de ani, a intrat în locuința sa fără acordul ei. Este vorba de o casă de pe strada Oborului din comuna Șcheia.

De câteva luni, femeia, cu cei cinci copii ai săi, s-a mutat în municipiul Suceava, părăsind locuința din Șcheia în luna iunie a acestui an. De atunci, casa nu a mai fost locuită.

Acum câteva zile, femeia venită la casa sa din Șcheia a constatat că în locuința ei s-a mutat Ion Cuțitar, împreună cu membrii familiei lui, fără a exista vreun acord din partea ei.

Polițiștii au constatat că între cei doi există o stare conflictuală mai veche, din cauza unor neînțelegeri privind dreptul de proprietate.    

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de ”violare de domiciliu” și continuă cercetările.