Activistul de mediu Daniel Bodnar a fost ținta unei noi agresiuni, de această dată cu efecte directe asupra sa. Miercuri seară, acesta se afla în zona Cornu Luncii-Mălini și a plecat în urmărirea a două camioane cu lemne care se îndreptau spre Mălini. Bodnar a sunat la 112 și a sesizat poliția că spre Mălini circulă două camioane ce par a fi supraîncărcate cu lemn. El a continuat urmărirea, până la poarta unui gater din Mălini, unde au intrat vehiculele cu lemn.

În timp ce activistul se afla la poarta gaterului, în mașină, așteptând poliția, mai mulți indivizi din interior au început să arunce spre autoturism cu pietre de dimensiuni mari. Una dintre pietre a spart un geam al mașinii, Daniel Bodnar fiind rănit la față de cioburile de sticlă. El s-a îndreptat cu mașina spre Spitalul Fălticeni, înainte ca poliția să ajungă la locul sesizării. Ulterior a fost redirecționat spre Spitalul Județean Suceava pentru a se stabili dacă are leziuni oculare.

Miercuri seară, o echipă de cercetare a ajuns la locul atacului, pentru a stabili ce s-a întâmplat, cine sunt agresorii și dacă mașina se afla pe drum public.

Această agresiune vine la o zi după ce mașina în care se afla activistul, alături de alți tineri care îl susțin, a fost tamponată intenționat, în trafic, între Frasin și Gura Humorului.