Reprezentanții Sectorului de Drumuri Naționale Suceava au informat în această dimineață că pe sectoarele de drum din administrare este ploaie înghețată, iar începând cu ora 2:00 a nopții trecute se acționează cu un efectiv de 33 mașini și utilaje care au împrăștiat deja peste 150 de tone de sare.

În același timp, pe sectoarele de drum național din zona de munte, administrate de către SDN Câmpulung Moldovenesc, se circulă în condiții de iarnă,  carosabilul este umed și în întreaga zonă sunt înregistrate precipitații sub formă de ninsoare slabă. În timpul nopții și în această dimineață s-a acționat și se acționează și în continuare pentru combaterea poleiului cu 14 utilaje dotate cu lamă și răspânditor. Temperaturile înregistrate sunt între - 4°Celsius la Cârlibaba, +1° Celsius la Vatra Dornei și +3⁰ Celsius la Coşna.

Direcția Județeană de Drumuri și Poduri Suceava a acționat pe toate sectoarele de drum din administrare pentru prevenirea și combaterea poleiului, s-a intervenit cu 23 utilaje și s-au împrăștiat circa 227 tone de material antiderapant. Carosabilul este umed, pe unele porțiuni cu polei și zăpadă frământată spre partea de acostament.