Formațiile de Liga a III-a Bucovina Rădăuți și Dante Botoșani s-au întâlnit miercuri după-amiază într-un meci de verificare, pe stadionul Municipal. Partida s-a încheiat nedecis, scor 1-1. Oaspeții au deschis scorul prin Gorja, în minutul 6, golul egalizator al bucovinenilor, din minutul 26, purtând semnătura lui Străjeriu.

Bucovina a început meciul în alcătuirea: Butnariu – Șpac, Florescu, Nistor, E. Ciobanu, Vatamaniuc, Străjeriu, Bejenar, C. Coroamă, Irimescu, Stoian, după pauză antrenorul Iulian Ionesi utilizând tot lotul avut la dispoziție.

Sâmbătă, de la ora 12.00, Bucovina va primi, tot pe Municipal, vizita juniorilor de elită de la FC Botoșani, pentru un ultim joc test înainte de reluarea campionatului.

În precedentele meciuri de pregătire din intersezon, gruparea rădăuțeană a înregistrat cinci victorii, patru rezultate de egalitate și două înfrângeri, după cum urmează: 3-2 cu Aerostar Bacău, 4-1 cu Juniorul Suceava, 1-0 cu Hușana Huși, 1-0 cu Șomuz Fălticeni și 1-0 cu Oțelul Galați, 6-6 cu LPS Suceava, 3-3 cu Juniorul Suceava, 1-1 cu Șomuz Fălticeni și 2-2 cu Dante Botoșani, respectiv 0-2 cu Hușana Huși și 0-1 cu Ceahlăul Piatra Neamț.

În primul meci de campionat din 2021, pe 13 martie, Bucovina Rădăuți va evolua pe terenul echipei CSM Pașcani.