O femeie în vârstă de 54 de ani a sfârșit tragic, accidentată mortal de o mașină pe o trecere de pietoni din municipiului Fălticeni. Accidentul s-a produs sâmbătă seară, în jurul orei 20.40, iar primele cercetări ale poliției indică faptul că femeia a traversat regulamentar, pe locul marcat semnalizat cu indicatoare și marcaj.

Din primele cercetări ale polițiștilor de la Fălticeni rezultă că Mihai Apopei, în vârstă de 42 de ani, din municipiul Fălticeni, în timp ce conducea un autoturism Mercedes pe strada 1 mai, la intersecția cu strada I. Dragoslav, a acroșat-o cu mașina pe Elena P., în vârstă de 54 de ani, din Fălticeni, angajată în traversarea regulamentară a străzii.

Femeia a fost lovită violent, rămânând proiectată pe carosabil. Din păcate, personalul medical de la Ambulanța Fălticeni nu a mai putut face nimic pentru ea, decesul fiind declarat la aproximativ o oră de la apelul la 112 care a anunțat producerea accidentului.

Șoferul implicat în accident a fost verificat cu etilotetsul, rezultând alcoolemie 0.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările, pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul.