Un tânăr în vârstă de 21 de ani, fără permis de conducere și în stare avansată de ebrietate la volan, a ajuns în arestul poliției județene după ce a fost implicat într-o tamponare. Vineri, în jurul orei 16.30, echipajul de serviciu de la Secția Rurală Gălănești a fost sesizat prin 112 de către un bărbat care a reclamat că a fost implicat într-o tamponare pe raza comunei Frătăuții Noi iar celălalt șofer a plecat.

La fața locului, pe drumul comunal Vuliva din Frătăuții Noi, a fost găsit apelantul, care se deplasa la volanul unei autoutilitare Ford Tranzit. El a relatat că în apropiere de intersecția denumită popular „Crucea drumului” a semnalizat dreapta și a redus viteza, moment în care a fost lovit în partea din spate de un autoturism marca VW Sharan, condus de un tânăr. Cei doi șoferi au coborât din mașini, au avut un conflict, după care cel care conducea VW-ului a părăsit locul accidentului la volanul mașinii.

În urma verificărilor efectuate pe raza comunei Frătăuții Noi, polițiștii au identificat mașina căutată. La volan a fost identificat Gheorghe Beghean, în vârstă de 21 de ani, din orașul Vicovu de Sus. În urma interogării în bazele de date ale Poliției Române, a rezultat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Tânărul emana miros de alcool, etilotetsul indicând concentrația de 0,79 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. El a fost dus la Spitalul municipal Rădăuți, unde i s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei în sânge.

Având în vedere cumulul de infracțiuni, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe numele tânărului a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore, fiind introdus în arestul poliției județene.

Vicoveanul pericol public va răspund pentru comiterea infracțiunilor de conducere fără permis și conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.