Sucevenii care nu s-au vaccinat anticovid, dar intenționează să o facă în acest weekend au ocazia ca serul să le fie administrat de șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, dr. Raed Arafat. Șeful DSU, secretarul de stat dr. Raed Arafat, va fi prezent la sfârșitul acestei săptămâni în județul Suceava, pentru a participa personal la Caravana vaccinării.

Prefectul de Suceava, Iulian Cimpoeșu, a declarat că sâmbătă, 29 mai, caravana va poposi la Calafindești, iar duminică, 30 mai, în municipiul Câmpulung Moldovenesc. Programul vaccinării va fi în ambele zile în intervalul orar 10.00-16.00, iar persoanele din alte unități administrativ-teritoriale din zonele respective vor fi sprijinite de primării pentru deplasarea într-una din cele două localități.

Prefectul a precizat că vor fi disponibile toate cele patru tipuri de vaccin (Pfizer-BioNTech, Johnson&Johnson, Moderna, AstraZeneca), doritorii putând opta pentru oricare dintre ele. De asemenea, se va asigura și rapelul, în cazul vaccinurilor care necesită și această acțiune.