Polițiștii de la Siret au continuat cercetările într-un caz sesizat în data de 13 mai, când o tânără în vârstă de 29 de ani, localnică, a reclamat că un individ a încercat să intre peste ea în locuință, a îmbrâncit-o, după care a fugit. În urma anchetei, un individ din Dorohoi a fost pus sub acuzare și reținut în arestul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.

Pe 13 mai, tânăra de 29 de ani se afla în incinta locuinței, iar la un moment dat un bărbat a încercat să deschidă ușa apartamentului de pe strada Primăverii, cu un set de chei potrivite. Femeia nu i-a permisul necunoscutului să intre, bărbatul spunându-i că stă în chirie în acel apartament. Cei doi au avut o altercație în holul de la intrarea în bloc. La scurt timp, individul aflat la furat a părăsit zona.

Marți, 25 mai, polițiștii de la Formațiunea de Investigații Criminale Siret, în colaborare cu colegii de la Dorohoi, au pus în executare trei mandate de percheziție domiciliară. La una din locații, în Dorohoi, a fost găsit Ioan Dan Tătărușanu, cel care era căutat de polițiști pentru tentativa de furt de la Siret.  

Dorohoianul a fost adus la Siret, audiat, după care, marți noapte, pe numele său a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Cercetările continuă sub coordonarea unui procuror, care urma să stabilească ce măsuri vor fi luate în continuare față de suspect.