Iulius Mall Suceava vă propune în acest weekend să participați la sesiuni de zumba, la ateliere de creație pentru copii, să gustați din preparate delicioase din pește și deserturi turcești, dar să nu uitați nici de expoziția „Geniul Da Vinci”. Sfârșitul de săptămână vă întâmpină la Iulius Mall cu o masă copioasă cu fructe de mare proaspete, gătite după rețete mediteraneene. În perioada 28 mai – 1 iunie 2021, parcarea Iulius Mall Suceava va fi locul de întâlnire al gurmanzilor. Creveți în unt, tentacule de calmar cu sos cremos, calmari și midii pané cu lămâie, specialități din scoici negre și multe alte delicatese culinare vă vor duce într-o „călătorie” a gusturilor rafinate și pline de savoare. După ce vă delectați cu fructele de mare, încercați un desert turcesc, ca să vă alinați pofta de dulce.

 

·        Zumba Classes, cu Bucovina Dance Studio

Dacă doriți să intrați în anotimpul cald cu un corp super fit, dar nu ați putut rezista în fața fructelor de mare și a dulciurilor, sunteți așteptați la Zumba Classes. Sâmbătă, 29 mai, de la ora 10.00, pe terasa sport exterioară din zona Cinema City, puteți să faceți sport împreună cu antrenorii de la Bucovina Dance Studio. Intrarea la sesiunea de exerciții fizice pe ritmuri antrenante este liberă, iar numărul de participanți este limitat, pentru a menține distanțarea fizică. Dacă vremea va fi nefavorabilă, sesiunile de Zumba Classes vor avea loc în altă zi, iar pentru a fi la curent cu noutățile, urmăriți pagina de Facebook Iulius Mall Suceava.

 

·        Replici ale unor lucrări de artă celebre

Iulius Mall propune activități și pentru cei mai creativi, care sunt mereu în căutare de idei noi. Leonardo Da Vinci este o inspirație, el fiind cel care a dat lumii opera „Mona Lisa”, dar și schemele complexe ale unor mașinării de zbor sau de război. Până duminică, 30 mai, la etajul Iulius Mall puteți să descoperiți, în cadrul expoziției educative pentru copii și adulți, replici ale unor lucrări de artă, precum „Mona Lisa”, „Madonna în stânci”, „Buna Vestire”, sau schițe elaborate, cum ar fi „Macara”, „Fierăstrău Hidraulic”, „Stampa”.

 

·        Creativ & Deco

Copiii au o latură artistică foarte bine dezvoltată și văd în orice lucru posibilitatea de a fi transformat în monstru feroce sau prințesă uimitoare. Sâmbătă, cei mici sunt așteptați să își pună în valoare imaginația la atelierele de creație, unde împreună cu specialiștii de la Creativ & Deco vor decora rame din lemn cu plastilină 5D. Prima grupă va începe de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar creațiile celor mici pot fi luate acasă. Accesul la ateliere este gratuit, dar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat, pentru a se menține distanțarea fizică.