Un incendiu izbucnit în noapte, după toate probabilitățile de la un motor lăsat sub tensiune, a făcut pagube mari într-o gospodărie din Dornești. Alarma de incendiu s-a dat în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 3.30.

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți au intervenit la locului incendiului cu trei autospeciale de stingere. La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta deja la construcțiile din gospodărie, cu pericol de propagare și la o proprietate învecinată.

Focul a fost lichidat în jurul orei 5.00, însă au rămas pagube mari în gospodărie. Au ars o bucătărie de vară pe o suprafață de aproximativ 24 de metri pătrați, acoperișul unei alte anexe pe aceeași suprafață și acoperișul casei pe 40 de metri pătrați. Au mai ars obiecte de mobilier, aparatură electrocasnică și altele. S-au degradat pereții portanți ai construcțiilor afectate de foc și o centrală termică. Practic, e greu de spus dacă se va mai slava ceva efectiv din constricții. Gospodăria învecinată nu a fost, din fericire, afectată.  

”Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost efectul termic al curentului electric, generat de un motor lăsat sub tensiune”, au transmis pompierii militari suceveni.