Secțiile Covid ale spitalelor din județ au redus numărul de paturi alocate pentru acești pacienți, la această dată fiind internați 29 de pacienți diagnosticați cu SARS-CoV-2. Deși din punct de vedere numeric ar putea fi internați toți 29 în secția Boli Infecțioase a Spitalului de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, pacienți cu Covid sunt în toate secțiile Covid ale spitalelor din județ, cu excepția celei a Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc. Astfel, în secțiile Covid ale spitalelor din Siret și Gura Humorului este câte un pacient cu Covid, la Vatra Dornei și Rădăuți sunt câte 4 pacienți, iar la SJU Suceava sunt 19 pacienți cu Covid, dintre care 3 au forme grave și sunt la ATI. La SJU sunt internați 558 de pacienți, dintre care 531 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid) și 8 sunt în zona tampon.

La nivelul județului, în intervalul 3-4 iunie au fost internate 5 persoane diagnosticate cu Covid-19, în același interval de timp fiind externate 5 persoane declarate vindecate.

În carantină sunt 1.625 persoane; 85 au intrat în ultimele 24 de ore, din care 7 persoane sunt contacți direcți ai unor persoane confirmate pozitiv. De asemenea, în izolare se află 49 persoane, din care două intrate în ultimele 24 de ore.     

Din cele 114 localități din județ, 82 nu au niciun caz de infecție Covid-19 în evoluție, 23 au câte un caz, 8 au sub cinci cazuri, iar una are peste zece cazuri în evoluție. În total, în județul Suceava sunt 64 cazuri de infecție Covid-19 în evoluție. În municipiul Suceava sunt 23 de cazuri în evoluție și o incidență de 0,13 la mie.

Numărul persoanelor vaccinate anticovid în judeţ este de 82.405, din care 68.648 persoane cu rapel.