Polițiștii de la Secția Rurală Vama au primit un apel la 112, miercuri dimineață, în care se sesiza că un bărbat a amplasat un steag in apropierea zonei de sosire a tirolienei Palma, punând în pericol siguranța persoanelor. Polițiștii au constatat că la fața locului, în comuna Vatra Moldoviței, sat Ciumârna, în zona tirolienei Palma, funcționează de ceva vreme două instalații de tiroliană, cu doi administratori diferiți, între care există un litigiu în instanță privind dreptul de folosire a porțiunii de teren pe care sunt amplasate cele două instalații. Pe acest fond, unul din ei a amplasat acel steag, având însă acordul verbal al proprietarului.

Polițiștii au constatat că nu este vorba de vreo faptă de natură penală și nici măcar contravențională, astfel că cei doi administratori au fost rugați să-și continue acțiunile în instanță și să nu mai apeleze poliția decât dacă este vorba de urgențe.  

 Cele două instalații aparțin SC OVLARIHAL SRL, administrator fiind Ovidiu Halip, din Vatra Moldoviței, și SC CUMIRAD INVEST SRL, administrator fiind Ion Curea din municipiul Rădăuți.