Inspectoratul Școlar Județean Suceava a publicat pe site-ul instituției rezultatele probei de evaluare a interviului, probă desfășurată vineri, 19 noiembrie, din cadrul examenului pentru ocuparea funcțiilor vacante de director și director adjunct din unitățile de învățământ preuniversitar de stat din județul Suceava.

Din cei 30 de candidați prezenți la proba interviului (31 au fost repartizați, dar un candidat nu s-a prezentat), 11 au obținut nota 10, iar un candidat care a optat pentru funcția de director la Şcoala Gimnazială „Iraclie Porumbescu" Frătăuţii Noi (Alina Bianca Covașă) a fost notat cu 5,4, deci a picat examenul.

Printre candidații de nota 10 se numără prof. Vasile Olari, care a optat pentru funcția de director la Şcoala Gimnazială „Iraclie Porumbescu" Frătăuţii Noi, prof. Marius Claudiu Pintilii (a optat pentru funcția de director la Şcoala Gimnazială „Ioan Ciurea" Fălticeni), dar și candidații care „se luptă” pentru funcția de director la Şcoala Gimnazială Satu Mare, director la Şcoala Gimnazială ,,Alexandru Lăpuşneanu" Slatina, director adjunct la Liceul cu Program Sportiv Suceava, director adjunct la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu" Fălticeni, director la Colegiul Tehnic „Mihai Băcescu" Fălticeni, director la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Vatra Dornei, director la Şcoala Gimnazială Oniceni, director la Şcoala Gimnazială „Grigore Ghica Voievod" Suceava,  director la Şcoala Gimnazială Moara Nică.

Rezultatul probei de evaluare a interviului se poate contesta în termen de maximum 48 de ore de la afișarea rezultatului. Contestația se poate depune fizic, la secretariatul IȘJ Suceava, sau online, la adresa isjsv@isj.sv.edu.ro, în intervalul orar 8:30-16:00.

Proba interviului (16-26 noiembrie) are loc la Colegiul Tehnic „Al. Ioan Cuza” Suceava.