Un tânăr de 22 de ani a ajuns în arestul Poliției Suceava după ce și-a tâlhărit propria mamă. Incidentul a avut loc duminică dimineață, la locuința din Pojorâta unde stă femeia. La un moment dat, între cei doi a izbucnit o ceartă care a plecat de la faptul că mama a scăpat telefonul fiului pe pardoseală, iar display-ul acestuia s-a spart. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, Zavaschi-Constantin Beghean s-a enervat și a luat telefonul mamei, un aparat marca Samsung, iar dintr-o comodă a pus mâna și pe 1.850 de lei, sumă pe care a considerat-o echivalentă cu prejudiciul creat.

Femeia a încercat să-și oprească fiul, numai că acesta a împins-o, iar în cădere a suferit leziuni minore. Tânărul supărat și-a luat fratele minor, în vârstă de 16 ani, și ambii au urcat în tren. Au coborât la Gura Humorului, iar de acolo au luat un taxi și au mers până la Voitinel, localitate unde stă Zavaschi-Constantin Beghean. Ce nu știa acesta e faptul că mama lui sunase la 112 și a cerut ajutorul polițiștilor. Așa se face că agresorul a fost luat ca din oală de polițiștii care i-au bătut la poartă. La controlul corporal s-a găsit telefonul mamei, dar și sumele de 796 de lei și 170 de euro. Bunurile au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, iar suspectul a primit ordonanță de reținere pentru o perioadă de 24 de ore pentru comiterea infracțiunii de ”tâlhărie calificată”.

Zavaschi-Constantin Beghean urma să fie dus în fața unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc care urma să stabilească dacă va cere arestarea lui sau dacă ancheta va continua cu agresorul în stare de libertate, dar cu o serie de interdicții.