Zeci de artiști vor participa, joi, 19 mai, începând cu ora 17:00, la salonul de evenimente Eden Garden (Str. Mircea Șeptilici, nr. 2b, pe serpentine), la un eveniment caritabil organizat de Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români - Filiala Suceava (ASCOR Suceava), cu sprijinul Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților, în colaborare cu Universitatea ,,Ștefan cel Mare” Suceava, Casa de Cultură a Studenţilor Suceava și Ansamblul Studențesc „Arcanul” USV. 

Sunteți invitați la o seară bucovineană, la care jocul, cântecul și voia bună nu vor lipsi datorită unor artiști cunoscuți care au dorit să se implice pentru o cauză umanitară: Margareta Clipa, Laura Olteanu, Ilie Caraș, Constantin Bahrin, Liliana Ursache, Marian Gogan, Lavinia Jitaru, Surorile Seserman, Diana Popovici, Delia Bertea, Surorile Marinela și Ionela Pentelescu, Roxana Oțet, Bianca Apostu. Fetele din Botoșani vor susține un recital, fiind invitate special de organizatori să completeze spectacolul folcloric.

Artiștii invitați vor fi acompaniați de Formația „Lyric Band Suceava”. Nu vor lipsi nici momentele artistice, suite de dansuri populare susținute de Ansamblul Studențesc ,,Arcanul” USV.

Reprezentanții ASCOR Suceava au transmis următorul mesaj: „Cu ajutorul donațiilor dumneavoastră vom putea ajuta la consolidarea casei, la construirea unei bucătării și a unei băi pentru familia Șandru din Liteni care are cinci copii. Nădăjduim să le putem face o bucurie acestor suflete frumoase, care trăiesc cu grija zilei de mâine. Bucuria noastră din data de 19 mai va prilejui bucuria lor pe termen lung”. Organizatorii mulțumesc sponsorilor care sprijină acest eveniment: Eden Garden, Farmaciile Pharmaplus, Mandachi Hotel & Spa, Pizza LUCA, Industrial Pizza  Pizza Pub, Floraria Diva, Floraria Queen, Fly Music, Bujor. „Vă așteptăm într-un număr cât mai mare, pentru a resimți, împreună, bucuria cântecului din străbuni și pentru a ajuta o familie cu cinci copii care se află în dificultate, nu are resurse financiare. Vrem să ajutăm această familie să-și refacă locuința”, au completat reprezentanții ASCOR Suceava.

Puteți face donații în contul deschis de ASCOR Suceava: RO42CECESV0130RON0832558 sau puteți să participați la seara bucovineană – spectacol caritabil, făcând o donație minimă de 45 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru studenți. Rezervări și informații: 0743 082 519 (Anca Alexandru), 0747 904 410 (Andreea Pînzari), 0736 480 949 (Marian Tartus).