O tânără studentă a fost cerută în căsătorie de prietenul ei, chiar în timpul ceremoniei de absolvire a facultății. Evenimentul neașteptat s-a petrecut miercuri seara, în cadrul ceremoniei de absolvire a studenților de la specializările Finanțe Bănci și Afaceri Internaționale, din USV, chiar după momentul ridicării diplomei de către tânăra absolventă.

După acordarea diplomei de către profesorul coordonator, Roxana Aiftincăi, de 22 de ani, absolventă a specializării Finanțe Bănci din cadrul Facultății de Științe Economice și Administrație Publică, a fost surprinsă de prezența prietenului ei, Răzvan Roșu, care se îndrepta spre ea cu un buchet mare de flori. În fața întregii audiențe din Aula Magna a USV, el a cerut-o în căsătorie, iar Roxana a răspuns emoționată ”Da!” la microfonul oferit de profesor.

Roxana Aiftincăi și Răzvan Roșu sunt împreună de 4 ani, iar Răzvan s-a gândit că momentul absolvirii ar fi cel mai potrivit pentru o cerere în căsătorie. A organizat totul cu câțiva complici și a surprins-o plăcut pe prietena sa, care a fost emoționată până la lacrimi de inițiativa iubitului ei. Colegii,  prietenii și profesorii  i-au felicitat și le-au urat ”Casă de piatră”.