Caz cu totul ieșit din comun, marți seară, în municipiul Suceava, după ce o fetiță care nu are încă vârsta de 5 ani a dispărut de lângă mama sa, în cartierul George Enescu, spre zona Cartodrom. La aproximativ o oră de la apelul la 112, minora a fost găsită de polițiști în centrul Sucevei, lângă sediul Teatrului ”Matei Vișniec”. După ce au analizat imaginile video polițiștii au stabilit că fetița a parcurs cel mai probabil singură distanța.

Poliția municipiului Suceava a primit apelul de urgență puțin după ora 20.30. O femeie a sesizat că s-a deplasat la restaurantul Luca de pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, împreună cu cele două fiice ale sale, una în vârstă de 4 și una de 5 ani, după care s-au deplasat pe jos pe aleea ce duce spre comuna Șcheia, aflată în laterala pădurii din zona ”Cartodrom”. Cel două surori se jucau și alergau, iar la un moment dat mama a sesizat că numai una dintre fete este lângă ea. Mama, însărcinată, nu a avut cum să reacționeze rapid. A revenit spre blocurile din George Enescu, și-a strigat fiica, după care a sunat la 112 și a cerut imediat ajutor.  

La nivelul Poliției municipiului Suceava s-au constituit mai multe echipe de căutare .

În jurul orei 21.30, minora a fost găsită lângă magazinul Eurostela de lângă sediul teatrului. Inițial, s-a crezut că minora a fost adusă până acolo de cineva, însă pe camerele de supraveghere s-a văzut că micuța s-a deplasat singură. A încurcat probabil direcția și a venit spre centrul Sucevei. 

Fetița a fost evaluată de un echipaj medical și s-a constatat că este în stare normală de sănătate.