Foresta a pierdut cu 1-0 manșa tur a semifinalei din cadrul barajului pentru promovare în Liga a II-a, disputată împotriva celor de la Oțelul Galați. În fața unui public numeros, gălăgios și încrezător, care a însuflețit Stadionul Areni după o bună bucată de timp, sucevenii au început mai bine jocul, însă nu au reușit să amenințe poarta adversă decât din faze fixe, rămase însă fără rezultat. Ușor, ușor, trupa lui Dorinel Munteanu avea să echilibreze jocul, iar în minutul 16 Jardan a trimis mingea în bara porții lui Checicheș, cu un șut din întoarcere, de la 8 metri. Gălățenii au continuat să rămână periculoși, astfel că în minutul 40 au izbutit să marcheze prin Nica, care a reluat balonul în plasă, din mijlocul suprafeței de pedeapsă, profitând de o greșeală gravă în apărarea gazdelor.

În repriza a doua am asistat la o dominare sterilă a „forestierilor”, în fața unei echipe Oțelul care și-a propus să nu riște mai nimic. Singura ocazie clară de egalare a avut-o fundașul stânga Arnold, în minutul 86, al cărui șut pe jos, din colțul careului de 16 metri, a fost respins cu greutate în corner de portarul Dur-Bozoancă.

În urma acestui rezultat, „oțelarii” au devenit favoriți la calificare înaintea partidei retur, care se va disputa la Galați, sâmbătă, 28 mai, cu începere de la ora 17.30.

Foresta: Checicheș – Dorobanțu, I. Mihăescu, Celeadnic, Arnold, Makongo, Chelari, M. Ilie, Unghianu, Chika, Trofan. Director tehnic: Ivan Gvozdenovic. Au mai intrat: Netbai, Samson și Popovici.

Oțelul: Dur-Bozoancă – S. Rus, Yabre, Ghiocel, Țica, Neagu, Jardan, Cireș, Cisotti, Al. Nica, Green. Antrenor: Dorinel Munteanu. Au mai intrat: Nistor, Adăscăției, Savu și Cârjan.

În cealaltă semifinală CSM Focșani și Dante Botoșani au încheiat nedecis, 0-0.