Un bărbat în vârstă de 46 de ani, cunoscut din mediul celor care hoinăreau pe străzi, a primit lovituri fatale cu un cuțit, în timp ce se afla în parcul din apropiere de sensul giratoriu din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava.

Crima a fost comisă în noaptea de miercuri spre joi. Iulian A. a fost adus în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, unde a decedat câteva ore mai târziu. Bărbatul avea tăieturi în zona gâtului și a gurii. Necropsia a confirmat ulterior moartea violentă.

Judiciariștii de la Serviciul de Investigații Criminale Suceava, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, au demarat o anchetă, au analizat imagini video din zonă și au stabilit că în urma unui conflict între oameni ai străzii victima a fost tăiată cel mai probabil cu un cutter. Suspectul de omor este un bărbat din Botoșani, Roger Feraru, din același mediu al oamenilor străzii. Acesta este deja reținut în arest și urmează a fi înaintat în fața Tribunalului Suceava, cu propunere de arestare preventivă.