Un autoturism Volvo este abandonat de mai multe zile la marginea E 85, la Grănicești, într-un lan de grâu, cu avarii serioase, geamuri distruse și roți sărite. Autoturismul a ieșit în decor de pe carosabil chiar la intersecția E 85 spre Siret, cu drumul național spre Milișăuți-Rădăuți. Se poate observa că mașina a părăsit carosabilul și a trecut prin lan, până în locul în care a fost abandonată.

Deși avariile puteau duce cu gândul la un atac cu răngi sau topoare, din informațiile pe care le avem este vorba de o urmărire în trafic cu poliția, urmată de accident fără victime.

Mașina respectivă a fost urmărită de un echipaj de poliție, după ce șoferul nu a oprit la semnalul agenților, pe sensul dinspre Rădăuți.

Șoferul fugar a reușit să ia ceva distanță față de polițiști, dar la intersecția cu E 85, virând probabil spre Siret, a scăpat bolidul de sub control. Există și varianta ca șoferul fugar să fi intrat în lan pentru a-și pierde urma.

 La adăpostul nopții, cei din mașină au coborât și au fugit, reușind să dea jos și numerele de înmatriculare.

Cel puțin o parte din avariile de pe mașină sunt însă destul de greu de explicat.

Cazul este așadar anchetat de polițiști, care însă nu au reușit să stabilească cine a fost la volan. Cum nici fugarul nu și-a revendicat autoturismul, acesta stă abandonat în acel loc de câteva zile, spre mirarea multora dintre cei care trec pe acolo și se întreabă ce s-a întâmplat.