Un accident rutier soldat cu rănirea a două femei, dar care putea avea consecințe mult mai grave, s-a produs joi după-amiază pe E 85, la Roșiori, după ce un autoturism a pătruns pe contrasens. Accidentul s-a produs în jurul orei 16.00.

Din primele cercetări ale poliției rezultă că o femeie în vârstă de 48 de ani, din Milișăuți, în timp ce conducea un autoturism VW, pe relația Drăgușeni spre Vadu Moldovei, a pătruns pe sens opus, unde a intrat în coliziune cu un autovehicul DAF, care tracta remorca. După acest prim impact, autoturismul a fost proiectat într-un alt ansamblu de vehicule format din auto marca Man și o remorcă.

Echipajele medicale ajunse la fața locului le-au preluat, din autoturism, pe conducătoarea auto și pe o tânără de 18 ani, fiica acesteia.

Femeia de la volan avea mai multe traumatisme, inclusiv un traumatism cranio-cerebral, fiind dusă inițial la Spitalul municipal Fălticeni și apoi transferată la Spitalul Județean Suceava, pentru investigații suplimentare.

Pasagera, fata de 18 ani, a scăpat mai ușor, având diagnosticul preliminar de contuzie toraco-abdominală.  

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și continuă cercetările.