Peisajul fotbalistic din Gura Humorului, unul foarte sărac în ultima vreme, se va îmbogăți în mod cert odată cu înființarea Școlii de Fotbal „Star Kids”. În spatele acestei inițiative stă Paul Mateciuc, un tânăr antrenor cu ambiții mari, licențiat în educație fizică și sport, care beneficiază de experiența fotbalului profesionist ca jucător în primele trei eșaloane valorice din România.

„La Star Kids dorim să implementăm o nouă viziune asupra jocului de fotbal și a metodelor de antrenament folosite. O viziune care va pune accent pe dezvoltarea individuală a fiecărui copil, în contextul echipei. Pe lângă toate acestea, Star Kids va aborda metode bazate pe tendințele fotbalului modern, adaptate fiecărei categorii de vârstă, respectând particularitățile individuale ale fiecărui copil, favorizând incluziunea socială și dezvoltarea abilităților sociale de care va beneficia de-a lungul vieții, încă de la vârste fragede”, a declarat antrenorul Paul Mateciuc.

Noua școală de fotbal le oferă micilor fotbaliști între 5 și 12 ani cursuri de inițiere, asimilare și consolidare în jocul de fotbal. Mai mult decât atât, Star Kids propune o nouă abordare în modul de creștere și educare a copiilor, cu accent pe dezvoltarea inteligenței și creativității, a încrederii în sine, a cooperării și spiritului de echipă, a capacității analitice.