În perioada 31 iulie – 9 august, la Cajvana se va desfășura cea de-a opta ediție a Cupei Stejarul la minifotbal. Competiția organizată de Mihai Șoldan a devenit în timp una de tradiție, adunând la start, an de an, echipe redutabile de minifotbal, nu numai din județul Suceava, ci de pe tot cuprinsul țării.

Datorită spectacolului oferit și nivelului de joc ridicat etalat de jucătorii de top ai formațiilor participante, turneul este așteptat cu nerăbdare de fanii acestui sport, care populează în număr mare tribunele terenului sintetic din Cajvana. Nu mai puțin de 20 de formații numără tabloul de concurs al ediției din acest an, printre care Paulcor Volovăț, Bucovina Vicov, Enigma Bau Soloneț, Bucovina Bădeuți, Stejarul Cajvana sau Inter Cajvana.

Premiile puse la bătaie de organizatori sunt pe măsura faimei competiției, echipa câștigătoare urmând să fie răsplătită cu 10.000 de lei. Recompense substanțiale în bani vor încasa și formațiile care vor completa podiumul de premiere, dar și jucătorii care se vor evidenția în mod deosebit pe durata întrecerii.

„Vor fi echipe bune la ediția din acest an, multe dintre acestea având în componență jucători de la cele mai titrate grupări de minifotbal și futsal din România. Ne așteptăm, așadar, la un spectacol pe măsură, noi estimând că pe perioada turneului se vor perinda prin tribunele arenei din Cajvana în jur de 10.000 de spectatori. În afară de competiția propriu-zisă vom avea în program meciuri demonstrative de juniori și de old-boys, precum și concursuri interactive, pentru public”, a declarat managerul turneului, Mihai Șoldan.