Accidentul petrecut luni seară pe drumul național de la Fălticeni spre Târgu Neamț, la Boroaia, s-a dovedit, din păcate, foarte grav. După cum am arătat deja în Monitorul de Suceava, în jurul orei 17.45, pe DN 15C, în Boroaia, un autoturism scăpat de sub control de conducătoarea auto a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de un cap de pod din partea stângă a drumului, având în vedere direcția de deplasare.

Impactul a fost violent, iar cele două femei care se aflau pe locurile din față au rămas încarcerate, fiind extrase de pompierii militari.

În mașină se aflau conducătoarea auto, în vârstă de 37 de ani, mama acesteia, în vârstă de 63 de ani, fetița de în vârstă de 2 ani a șoferiței și încă un nepot al acesteia, în vârstă de 16 ani. Toți sunt din orașul Târgu Neamț și mergeau spre casă.

În urma violentului accident, toți patru au fost transportați de urgență la Spitalul Județean Suceava. Din păcate, femeia de 63 de ani a ajuns în stare gravă, deși parțial conștientă, și a decedat în UPU Suceava.

Femeia care se afla la volan a fost conștientă și cooperantă, relatându-le chiar polițiștilor că s-a întors să verifice fetița în vârstă de 2 ani, din spate, moment în care a pierdut controlul asupra mașinii. Și aceasta a rămas internată pe secția de Ortopedie, având fracturi.

Băiatul de 16 ani este stabil, dar cu o fractură la coloana lombară și o fractură de gambă, leziuni foarte grave așadar. Fetița în vârstă de 2 ani este internată pe secția ATI, sub supraveghere, din cauza unei stări comatoase. Micuța este în stare relativ stabilă. 

Un accident foarte grav așadar, o familie nenorocită în urma acestui accident.