S-au disputat deja primele două meciuri din etapa inaugurală a Ligii Naționale de handbal masculin, CSM Constanța – CSM Focșani 22-18 și Potaissa Turda – Politehnica Timișoara 27-24. Formația locală, CSU  din Suceava, va juca pe data de 31 august, la Baia Mare, împotriva lui Minaur, în epilogul rundei, cu începere de la ora 18.00. La nici 48 de ore distanță, vineri, 2 septembrie, „universitarii” vor primi în fața propriilor suporteri replica campioanei României, Dinamo București. Partida, care fusese programată inițial o zi mai târziu, va începe la ora 17.30 și va fi transmisă în direct pe postul de televiziune Pro Arena.

În altă ordine de idei, conducerea Clubului Sportiv Universitar dorește să reamintească iubitorilor de handbal suceveni că s-au pus în vânzare abonamentele pentru sezonul 2022-2023 al Ligii Naționale, la prețul de 150 lei.

Numărul acestora este însă unul limitat, în condițiile în care, pentru a reactualiza toate autorizațiile de funcționare după lucrările de modernizare efectuate în această vară, sala de la Liceul cu Program Sportiv nu va putea depăși capacitatea de 300 de locuri.

Abonamentele, care includ și accesul la partidele din viitoarea ediție a Cupei României, pot fi achiziționate de la sediul clubului, situat în complexul USV, în clădirea Auditorium „Joseph Schmidt”, la etajul al doilea.