Un taximetrist a sunat la 112 și a cerut ajutor poliției după ce un client beat a refuzat să achite cursa. S-a întâmplat în noaptea de miercuri spre joi, în jurul orei 3.00, când taximetristul a sesizat că se află în fața restaurantului Zona, de pe strada Republicii din Suceava, iar clientul beat refuză să achite contravaloarea cursei. Taximetristul preluase o comandă de pe Calea Obcinilor, în mașina sa urcând două tinere și un tânăr. Taximetristul a relatat că inițial au coborât cele două fete, în mașină rămânând doar bărbatul care refuză să achite cursa.

Un echipaj de la Biroul de Ordine Publică s-a deplasat la locul indicat,

unde a fost găsit atât taximetristul de la Sory&Nel SRL, cât și clientul, un tânăr din Ipotești. Acesta a refuzat să achite cursa și a început să adreseze cuvinte și expresii jignitoare taximetristului, tulburând ordinea și liniștea publică, inclusiv de față cu poliția. Tânărul a fost dus la Poliția municipiului Suceava, unde a achitat până la urmă cursa de 27 de lei, conform bonului emis de aparatul de taxat. 

Taximetristul nu a dorit ulterior să depună plângere, astfel că polițiștii i-au aplicat tânărului doar o amendă de 600 de lei, pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.