Un sucevean care se deplasa cu motocicleta pe E 85, pe sectorul dintre Cumpărătura și Bunești, a căzut victimă într-un accident rutier produs inițial între două mașini. Evenimentul rutier s-a produs luni, în jurul orei 15.00 și din fericire nu a avut consecințe dramatice.

Din ancheta poliției rezultă că un șofer în vârstă de 71 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism Dacia Logan pe DN 2, în afara localității Cumpărătura, având direcția de la Fălticeni spre Suceava, a intrat cu viteză într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, mașina ajungând pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu un Audi, condus de un șofer în vârstă de 31 de ani, din Bogdănești.

După coliziunea dintre cele două autoturisme, Dacia a acroșat și o motocicletă condusă pe direcția dinspre Suceava spre Fălticeni de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din municipiul Suceava. Acesta a fost proiectat pe carosabil în urma impactului.    

Motociclistul a fost transportat la Spitalul Județean Suceava, unde i s-a pus diagnosticul de contuzionat prin accident – rănit ușor.

Inițial, echipajele medicale au transportat la spital doi adulți (motociclistul și un șofer) și un minor.   

Toți cei trei conducători auto implicați în accident au fost verificați cu etilotestul, rezultând că nu erau băuți.