Alți doi șoferi pericol public au ajuns în arest, miercuri, 9 noiembrie, reținuți pentru 24 de ore, după ce au condus fără permis și au fost prinși în condiții speciale. Unul dintre ei a intrat cu mașina într-un stâlp electric, în timp ce celălalt a fugit de poliție, refuzând să oprească la semnal și ignorând și focurile de armă de avertisment.

În noaptea de 4 spre 5 noiembrie, în jurul orei 1.00, un echipaj de poliție de la Rădăuți a făcut semnal de oprire unui șofer care nu a oprit și a gonit spre ieșirea din localitate. Fugarul urmărit cu focuri de armă a luat distanță, cât să poată abandona mașina. Polițiștii au avut totuși date cu privire la cine a condus, astfel că miercuri, 9 noiembrie, tânărul în vârstă de 19 ani, din Rădăuți, care a fost la volan a fost audiat și pus sub acuzare pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Inculpatul a fost reținut în arest pentru 24 de ore, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Un alt caz este din 6 noiembrie. Un tânăr în vârstă de 20 de ani a intrat cu un Audi A6 într-un stâlp electric, pe care l-a dărâmat. Accidentul s-a produs la Bivolărie-Vicovu de Sus, tânărul în vârstă de 20 de ani, localnic din Vicovu de Sus, fiind găsit la fața locului de polițiști.

Și în cazul său s-a constatat că nu este posesor de permis de conducere.

Tânărul era băut, probele biologice indicând concentrațiile de 0,77 g/l alcool pur în sânge, respectiv 0.61 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În privința alcoolemiei, aceasta este sub limita infracțională (0,80 g/l alcool în sânge), astfel că șoferul a scăpat cu o amendă de 2900 de lei.

A rămas însă în picioare infracțiunea de conducere fără permis pentru care, în ziua de 9 noiembrie, pe numele tânărului a fost emisă ordonanța de reținere în arest.