Doliu în Inspectoratul de Poliție Județean Suceava după ce unul dintre polițiștii aflați în activitate a murit fulgerător în urma unui infarct. Florinel Roman Nedelea era șeful de post de la Coșna și avea 48 de ani. Aflat în timpul liber, la o partidă de vânătoare, polițistul a căzut ca secerat. A suferit un infarct și nu a mai putut fi salvat.

Polițistul avea două fetițe, una în vârstă de 6 ani și una de 10 ani.

”Cu durere nemărginită vă anunțăm că Florin a ajuns acasă. Pentru cei ce l-au cunoscut, iubit și apreciat vă așteptăm să vă luați rămas bun de la el. Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 10:00 la biserica Sf. Dumitru din Poiana Negri. El va trăi mereu prin fetițele noastre, te iubim infinit îngerul nostru”! este mesajul sfâșietor al soției polițistului.

Președintele Corpul Național al Polițiștilor (CNP), organizația Suceava, comisarul-șef Marius Ciotău, a transmis sincere condoleanțe familiei și a subliniat că Nedelea era un om și un coleg deosebit.

Florin Roman Nedelea a murit în ziua în care fetița cea mică a împlinit 6 ani.

„Regretăm profund trecerea în neființă a Șefului de post Coșna, agent Florinel Roman Nedelea, plecat mult prea devreme dintre noi. A fost un om de o noblețe cum rar mai găsești astăzi și va rămâne pentru totdeauna în sufletele noastre. Colectivul Primăriei Coșna transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate”, a transmis și Primăria Coșna.