Nu ratați ultimul weekend cu „Bucurii pe loc” și reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava. Brandurile favorite au expus noile colecții de iarnă. Iulius Mall Suceava dă startul ultimului weekend de Black Friday, unde promoțiile ajung și până la 70%, iar sucevenii și nu numai au „Bucurii pe loc” de la cele mai râvnite magazine din Iulius Mall Suceava. „Pregătește-ți lista cu ce piese statement ai nevoie în garderobă, consultă catalogul online al super-reducerilor și vino să te pregătești de sărbători. Și, dacă vii la Iulius Mall weekendul acesta, vei putea ajuta, alături de Hair Studio by Dizzy & Asociația Zâmbete în Bucovina, copiii cu note remarcabile pentru a-și valorifica talentele în activități extracurriculare”, transmit reprezentanții Iulius Mall Suceava.

În weekendul acesta, 25 – 27 noiembrie, sunt ultimele trei zile în care aveți reduceri de până la 70%, la Iulius Mall Suceava.

„Deja te gândești ce o să porți în seara de Crăciun sau încă nu știi ce outfit să asortezi pentru petrecerea de Revelion? Este momentul oportun să profiți de reducerile din Iulius Mall și să alegi piesele vestimentare care îți vor pune în valoare calitățile. Nissa, Bershka, Terranova, Tom Tailor, Valerio Studio și Jaquisse au redus prețurile la colecțiile de sezon, dar și la piesele statement. Și celelalte branduri de fashion din Iulius Mall afișează reduceri, iar tu le poți descoperi cu o simplă vizită în acest weekend. Se apropie Moș Nicolae, iar pantofii trebuie să fie perfecți pentru a primi cele mai delicioase cadouri. Dacă vrei să îl impresionezi, profită de oferta propusă de magazinele CCC, Salamander și Medea. Dacă vrei să fii spiridușul Moșului și să oferi tu „Bucurii pe loc” celor dragi ție, poți oricând să faci o vizită în locațiile unde vei găsi reduceri, câte-n Lună și în strălucitoarele stele. Janette și Atlantis Gold te întâmpină cu oferte la bijuterii, ceasuri și accesorii. Și Samsonite a tăiat din prețuri, iar acum ai oferte la genți și geamantane”, informează Iulius Mall Suceava.

În materie de skincare și produse profesionale de make-up vă pot ajuta specialiștii de la magazinele de profil. Trebuie să știți că și aici aveți oferte de Black Friday. Nala, Xpert Beauty, Mondo Kosmetik și Makeup Shop vă întâmpină cu reduceri.

 

Pentru cei care vor în casă un element elegant, modern și util, Top Shop a pregătit reduceri la o varietate de produse. Oferte găsiți și la Natur World, Dr. Green, Optiblu, Expert Optic și Secom.

Consultați catalogul online pentru a descoperi toate promoțiile, însă ca să fiți siguri că nu ați ratat nimic, mergeți la Iulius Mall. „Și dacă tot vii, în data de 27 noiembrie 2022, în intervalul orar 10.00 – 20.00, trebuie să știi că Hair Studio by Dizzy își mută pentru o zi salonul în Iulius Mall, la etaj, și vor realiza cele mai noi tipuri de tunsori în schimbul unei donații din partea ta. Cu suma strânsă, se vor plăti burse educaționale pentru copiii cu note foarte bune, dar cu posibilități financiare reduse. Intră pe pagina de Facebook a evenimentului pentru mai multe detalii”, au mai spus reprezentanții Iulius Mall.