CSM Suceava a stabilit ierarhia celor mai buni sportivi pe anul 2022. Clasamentul este dominat de canotorii pregătiți de Ioan Despa, care se regăsesc în număr mare în Top 10.

Astfel, cel mai bun sportiv al clubului din Areni a fost desemnată Andreea Todirică, care a devenit în acest an campioană europeană și mondială de juniori cu echipajul de patru vâsle feminin al României.

Podiumul clasamentului întocmit de conducerea CSM Suceava a fost completat de alți trei canotori, este vorba de Narcisa Florentina Negură și Cosmin Pleșescu, ambii poziționați pe locul al doilea, și Denisa Ailincăi.

Pe următoarele poziții s-au clasat în ordine: Antonel Avăcăriței (canotaj), Mădălina Amăistroaie (tir cu arcul), Bogdan Moaleș (canotaj), Gabriela Tivodariu (canotaj), Marian Guia (canotaj), Andrei Ciornei (canotaj), Talida Sfârghiu (atletism), Andrei Dănilă (tir cu arcul), Adrian Agache (lupte greco-romane), Andrei Gafița (atletism), Codruț Ştefanache (lupte greco-romane), Diana Angelescu (atletism) și Mădălina Sârbu (atletism).