Doi bărbați au fost înjunghiați după o ceartă izbucnită din senin, iar unul dintre ei a fost internat în Spitalul Județean Suceava, unde medicii l-au supus unei operații. Incidentul a avut loc marți după-amiază, într-o gospodărie din Arbore. Un bărbat din localitate și-a chemat acasă fosta concubină cu care are doi copii pentru a-i permite să ia niște haine. Femeia a venit împreună cu tatăl ei și cu un alt bărbat, Constantin Ilițoi. Între acesta și fostul concubin au apărut imediat discuții contradictorii, iar bătaia a început rapid.

Două persoane care se aflau în locuință au sărit pentru a-l imobiliza pe Ilițoi, dar acesta a scos un cuțit pe care îl avea asupra sa și i-a lovit pe cei doi, iar apoi a fugit. Unul dintre bărbații înjunghiați s-a dovedit a fi în stare mai gravă, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, iar ulterior a fost transferat la Suceava. Este vorba de un tânăr de 22 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată la nivel axilar stâng. A fost internat pe Secția Chirurgie, iar ulterior a ajuns în sala de operație, întrucât în urma investigațiilor imagistice s-a constatat dilacerare pulmonară stângă, hemotorax și posibil leziune pericardică.

Momentan, cercetările se derulează pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe, dar dacă medicii legiști vor stabili că viața bărbatului internat a fost pusă în pericol se va schimba încadrarea juridică a faptei.