Formația Bucovina Rădăuți arată o formă foarte bună în amicale. După ce s-au impus în Copou, la sfârșitul săptămânii trecute, cu 4-2 în fața Politehnicii Iași, rădăuțenii au câștigat și amicalul din deplasare cu FC Botoșani, disputat miercuri după-amiază. Bucovina a câștigat categoric, cu 3-0, partida desfășurată pe Stadionul Mecanex, în fața unei formații botoșănene din care au lipsit mai mulți jucători de bază. Oaspeții au deschis scorul la jumătatea primei reprize, prin fundașul central Alin Florescu, din lovitură de la 11 metri. Echipa antrenată de Flavius Stoican putea să restabilească egalitatea până la pauză, numai că mijlocașul Eduard Florescu, adus în această iarnă de la CS Universitatea Craiova, nu a prins cadrul porții de la punctul cu var.

Formația rădăuțeană a continuat să practice un fotbal consistent și în mitanul secund, când a reușit să mai puncteze de două ori, prin Coroamă și Stoian.

FC Botoșani a început meciul în alcătuirea: Ducan – Patache, Kassim, Sadiku, Caseriu, E. Florescu, G. David, Cioiu, Dragomir, Golofca, Camara.

Bucovina Rădăuți: Udeanu – Șpac, Dumitraș, A. Florescu, Coajă, Leonte, Baciu, Aftanache, Stroe, Ungurianu, I. Plămadă. Rezerve: Butnariu, Gheorghiță, Stoian, Sahlean, Șvichi, Irimescu, Coroamă, Derevlean, Popovici, R. Cimbru, Bălan.

Gruparea rădăuțeană mai are perfectate în această iarnă meciuri de verificare cu Juniorul Suceava (28 ianuarie), Gloria Bistrița (2 februarie) și Foresta Suceava (4 martie).