Conducerea Aeroportului Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava a transmis că în cursul zilei de astăzi sunt preconizate noi întârzieri, devieri sau anulări ale curselor aeriene. Aceasta după ce în cursul zilei de astăzi, Administrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de ceață pentru zona joasă a județului Suceava între orele 6:20 și 10:00, avertizare ce include și raza localității Salcea, implicit zona Aeroportului Suceava. Potrivit meteorologilor, local se va semnala ceață care determină scăderea vizibilității sub 200 m, izolat sub 50 m, asociată cu burniță ce va favoriza, în funcție și de condițiile locale, formarea poleiului.

„Ca urmare a acestei avertizări, pe parcursul zilei de astăzi sunt preconizate întârzieri/devieri/anulări ale curselor programate pe Aeroportul Suceava. Ne cerem scuze pasagerilor pentru disconfortul creat.

Menționăm, încă o dată, că decizia anulării, reprogramării sau devierii unui zbor spre alt aeroport aparține strict companiei aeriene; de altfel, compania se ocupă de toate formalitățile legate de transport și acomodare ale pasagerilor afectați de întârzieri/anulări/reprogramări ale zborurilor”, a declarat directorul Aeroportului Suceava, Ioan Măriuța. El a reamintit pasagerilor că vor fi informați prin toate mijloacele disponibile din partea operatorilor aerieni (sms, e-mail, etc.), cât și de către personalul de la check-in prin informări atât la ghișeele check-in, cât și prin sistemul audio.