Dezvoltarea continuă a orașului, în special în zonele de periferie, impune și o extindere a rețelelor de utilități și a rețelei stradale – lucrări așteptate și solicitate frecvent de cei care locuiesc deja în zonele respective.

O astfel de lucrare este cea aflată în execuție pe strada Fagului, din cartierul sucevean Burdujeni – zona Aleea Dumbrăvii.

Prezent în teren pentru a verifica punerea în practică a proiectului de modernizare a străzii, viceprimarul Lucian Harșovschi a apreciat că lucrările avansează în ritm alert.

„Întrucât s-au construit foarte multe case în această zonă și avem acum o stradă intens circulată (str. Fagului făcând legătura și cu Aleea Dumbrăvii), era necesară modernizarea acesteia, care până la finalizarea lucrărilor va avea covor asfaltic pe o suprafață de peste 5.000 mp, trotuare și o nouă rețea de colectare a apelor pluviale.

Acum se lucrează la introducerea canalizării pluviale și, în paralel, de săptămâna viitoare, vor începe lucrările pentru construirea noilor trotuare, care vor fi cu pavaj. Nu ne oprim aici, continuăm!”, a precizat Lucian Harșovschi.

Valoarea lucrărilor de modernizare a străzii Fagului este de 3,3 milioane lei.