Un incendiu puternic a izbucnit duminică seară, în satul Chilișeni, comuna Udești, din cauza unui aparat de radio uitat în priză.
Incendiul a izbucnit puțin după ora 20.00, iar vecinii au fost cei care au dat alarma. În imaginile surprinse de un localnic se poate observa cum mai multe persoane se chinuie să mute o mașină aflată în fața casei, pe măsură ce flăcările deveneau tot mai amenințătoare și cuprinseseră întreg acoperișul.
La fața locului au intervenit lucrătorii ISU cu 2 autospeciale de stingere și o ambulanță. Din cauza flăcărilor puternice exista pericolul ca incendiul să se extindă și la casele vecinilor. De altfel, una dintre acestea a fost afectată pe o suprafață de circa 10 mp, din cauza căldurii topindu-se termoizolația construcției.
Pompierii au reușit să localizeze și apoi să stingă incendiul. Focul a mistuit întreg acoperișul, a afectat alte 2 camere și o anexă corp comun cu casa de locuit, fiind distruse bunuri pe o suprafață de circa 150 mp.
Pe timpul intervenției o femeie a suferit un atac de panică și a fost transportată la Spitalul Județean Suceava.
Cauza cea mai probabilă a incendiului a fost efectul termic al curentului electric la un cablu de alimentare al un aparat de radio, lăsat în priză.