Primăria orașului Liteni va organiza mai multe evenimente de amploare în data de 25 mai, de Sărbătoarea Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor. Primarul Tomiță Onisii a precizat că manifestările vor debuta la ora 12:00, cu o slujbă religioasă la Monumentul Eroilor din centrul orașului, urmată de comemorarea eroilor și o ceremonie de depunere de coroane. Începând cu ora 13:00, la Casa de Cultură din Liteni va avea loc aniversarea familiilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Tomiță Onisii a spus că evenimentele organizate de Ziua Eroilor vor continua începând cu ora 15:00 pe stadionul „Ionel Pintilescu”, unde vor avea loc mai multe spectacole susținute de fanfara „Izvorașul” condusă de Costică Stăuceanu, grupul de dansatori condus de Alina Leonte, ansamblul folcloric „Izvoraşul”, formaţii de dansatori, precum și de interpreţii Ştefania Popa, Ilinca Vornicu, Briana Calistru, Andreea Bădărău, Nicoleta Dumitriu, Maria Ivan, Mădălina Maftei, Simona Matachi, Florin Costan, şi instrumentiştii Marius Dumitriu, prof. Dan Matachi și prof. Cristi Ruscior. În cadrul acestui spectacol va avea loc și premierea elevilor Liceului Tehnoclogic „Iorgu Vârnav Liteanu” pentru rezultatele obținute la învățătură.

Spectacolele vor continua în aceeași locație cu Ansamblul „Stejărelul” din Cajvana, Ansamblul „Florile Bucovinei” din Rădăuți, cu un concert extraordinar al Ansamblului Artistic „Ciprian Porumbescu” din Suceava, un recital susținut de Călin Brăteanu, fanfara și orchestra Izvorașul, precum și cu un moment muzical oferit de Andreea Petrariu și Rareș Balan.

Evenimentele organizate pe 25 mai în orașul Liteni se vor încheia cu un concert extraordinar susținut de interpreta Ruby.